En härlig tjejhelg med mycket skratt

2013-05-01 @ 10:39:47 Blandat Permalink


I helgen var jag iväg med några tjejkompisar på Göteborg Horse Show. Det var verkligen inte igår man va där. Men när jag va yngre så var jag där varje år. Men nu är det några år sedan jag hade häst så det har inte blivit av. Så det var verkligen en nostalgitripp och jag blev sååå sugen på att börja rida igen. Men det är ju det där med tid och pengar. Hästar tar mycket tid och kostar mycket pengar, men de är fantastiska. Och jag ska absolut börja rida igen, det är helt klart, men det dröjer nog ett tag till.
 
 
På vägen upp stannade vi till på outletstället Freeport tog en lunch och shoppade lite. Sen rullade vi in i Göteborg och checkade in på vandrarhemmet som vi hade bokat. Ett schyst ställe för att vara ett vandrarhem och väldigt nära till Scandinavium. 
Sen promenerade vi bort till mässan och hann med nån timme där innan kvällsshowen som vi hade biljetter till började.
 
 
Ett av de häftigaste och mest minnesvärda stunderna under helgen var avtackningen av Rolf-Göran Bengtssons häst Ninja la Silla som han har vunnit OS-silver och EM-guld på som nu 18-år gammal skulle pensioneras. Det va svårt att hålla tillbaka tårarna när de spelade ledmotivet till Titanic och publiken stod upp och hyllade den här fantastiska hästen. Ninja ska nu åka till Mexico och få njuta av sina sista år betandes grönt gräs i solen.
 
 
Dag två, lördagen, hade vi platser ända nere vid banan. Man fick inte lika bra överblick över alla hiniderna på hela banan, men man fick en helt annan känsla av att vara så nära de stora hinderna och hästarna.
 
 
Pricken över i:et var att jag fick se och klappa min drömhäst, en frieserhäst, som stod i en liten hage inne på mässområdet. När jag blir rik en dag ska jag köpa en sån häst :)

Kommentarer
Anette

Tack för en toppenhelg! :)2013-05-01 @ 21:05:31
Ambienti

Det måste ha varit en upplevelse att få se allt live i Gbg!
Jag har också ridit en gång i tiden...Nu har jag en hästtokig 9-åring, som jag hänger med i stallet varje tisdag...:-) Jätte mysigt! Vi får se till att ses snart!
Kram ChristinaBlogg: http://www.ambienti.se/blogg
2013-05-02 @ 23:18:54

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback