Årets Byggblogg

2013-05-12 @ 20:05:00 Mitt Hem - Badrum Permalink


 
Jag fick ett mejl häromdagen om att Bauhaus just nu har en tävling där man ska nominera Årets Byggblogg, och de tyckte att min blogg passade in :) Vi har ju byggt och renoverat om typ hela vårt hus. Men det har inte varit lika aktivt det senaste året som tidigare. Men just nu har vi precis dragit igång make-over projektet av vårt stora badrum så det passar utmärkt med en sådan tävling just nu!
 
Från den 13 till den 29 maj kan man rösta. Så gillar du min blogg och tycker att jag förtjänar att vinna så inn och rösta på min blogg här. Svenska folket röstar fram de tre främsta bloggarna. Av dessa tre utser en jury första, andra och tredjepris.
Den välmeriterade juryn består av tv-profilen tillika den händiga hemmafixaren Robert Aschberg, stylist- och inredningsduon Susanna Zacke och Sania Hedengren samt Johan Saxne som är Informations- och marknadschef på BAUHAUS.

Så här såg det ut när allt var utröjt ur badrummet och innan vi börjat måla. Håll utkik för fler bilder rån arbets gång och så klart det färdiga rsultatet :)
 

Kommentarer
Susihus

Spännande! Ska ni måla klinket, det vill jag veta mer om. Jag skulle gärna ha en annan färg på vårt klinker i badrummet nere. Men känns fånigt att slita ut allt för man inte vill ha färgen. Berätta gärna mer!
Go fredag!Blogg: http://susihus.blogg.se
2013-05-17 @ 14:10:22
Benington

Åh, vilket lyft! Smart ide att måla istället för att byta kaklet!

Svar: Tack! Jag hade gärna bytt både kakel och klinker men har inte de ca 100 000 kr som det hade kostat. Nu kom vi betydligt billigare undan men fick ändå ett nytt badrum :)
CorneliaBlogg: http://benington.blogg.se
2015-05-07 @ 11:51:45
Benington.se

Ja badrum är dyrt att göra om, men du hitta verkligen en bra lösning på att ändå få ett "nytt fräsht" badrum men inte lägga ner den enorma renoveringskostnaden :)Blogg: http://benington.blogg.se
2015-05-20 @ 09:54:37

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback