Tävling - vinn boken "Remake IKEA"

2013-03-30 @ 14:46:00 Inredning Permalink


 
Ingen i inredningsvärlden har väl missat den nya härliga boken Remake Ikea! En tjock bok sprängfylld med tips och inspiration hur du kan förnya, förändra och pimpa dina Ikea möbler.
 
Boken är en fristående bok med ett 70-tal inredningsprojekt som ger inspiration för en egen stil hemma där utgångspunkten är produkter från Ikea. I boken medverkar amatörer, professionella inredare, designers och andra som gett sig i kast med att göra om sin Ikea-produkt. Bla mina kära bloggvänner Isa, rustaupp.blogg.se och Sandra, inspireramera.se.
Här finns idéerna, steg för steg-beskrivningar och tillbehören. Du kanske känner till ikeahackers.net? Det är en bred, internationell DIY-rörelse. Det gemensamma är lusten att Do It Yourself, ta tillvara möjligheterna med Ikea-artiklar. Vinnande koncept från olika delar av världen presenteras i denna bok. Därtill kommer generöst med andra tips och finurliga inredningslösningar. Boken ger dessutom fördjupad information om målning, om dekorering, verktyg och program. Här finns också vägledning om du vill komplettera och klä om din möbel.
 
Jag har, som säkert många av mina trogna läsare vet, gjort om många möbler här hemma, fast väldigt få Ikea möbler faktiskt. Det är nog bara pallen Bekväm som har fått sig lite ny härlig gul färg. Visst har vi många Ikea möbler, men det är de gamla retro sakerna som jag personligen gillar mest att göra om :) Jag har dock ofta använt tyg från Ikea till mina gör-om-projekt!
 
Vill du precis som jag också ha den här boken hemma i din bokhylla och ta fram när lusten faller på för att få inspiration, tips och idéer att själv pimpa och göra om några av dina Ikea möbler hemma? Då har du chansen nu att vinna en här!
 
Var med i utlottningen av ett ex av boken!
Så här går tävlingen till:
1. Vilken Ikea möbel, som du antingen har eller skulle vilja ha, skulle du vilja göra om? Motivera kort.
2. Du får en extra lott om du tipsar om tävlingen på din blogg
Skriv din motivering i kommentarsfältet i det här inlägget. Skriv även om du har tipsat om och länkat till tävlingen på din blogg så är du med i utlottningen av boken.

1:a pris: Boken Remake Ikea - Idéer och inspiration för en egen stil

Ett bidrag per person! Glöm inte att skriva din mejladress så att du kan bli kontaktad om du vinner. Tävlingen pågår t.o.m. den 20 april kl 23:59
 

Kommentarer
Lina Lokko

Linnarp vitrinskåp, tänk att få gå igång med färg och skapa ett unikt skåp som är så snyggt i sig så hälften vore nog :).2013-04-14 @ 20:28:06

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback