Andorra i bilder

2013-03-31 @ 14:09:00 Resor Permalink


Det har gått ett bra tag sen vi kom hem från vår skidsemester i Andorra nu men eftersom det fortfarande är vinter så tänkte jag att det inte gör så mycket om ni får se lite vintriga skidbilder från Andorra ;)
 
Jag kan verkligen rekommendera att åka till Andorra, det uppfyllde verkligen våra förväntningar! Vädret va kanon, klarblå himmel och sol varje dag och bara ett par minusgrader, fast i solen blev det riktigt varmt och gött. Det var bara sista dagen som det va -10 och blåsigt, fast ändå sol, men det va kallt *brrr*.
 
Vi bodde perfekt med bara 50 m promenad till kabinliften, backarna va breda och långa, inga liftköer, hyfsade priser, jättebra snö, moderna liftar och väl pistade backar. Det enda som va ett litet minus va maten på hotellet, man kunde ju inte välja utan det fanns bara halvpension. Men vi gick ut tre gånger och åt på andra ställen ändå och då åt vi jättegod mat! Bla helt fantastiska tapas på en liten, liten rustik familjerestaurang med bara 4 bord.
 
Som sagt skidåkningen va fantastiskt bra, ett litet minus där, fast jag får väl skylla mig själv för att jag e så klantig, var att jag andra dagen redan trillade på snowboarden och slog svanskotan rejält. Så dag tre åkte jag inte alls, och resten av veckan åkte jag väldigt lugnt och va lite smårädd. Lite synd då första dagen gick så himla bra och jag hade sånt flyt och åkte på bra. Men, men det kommer fler resor och då ska jag va tillbaks i högform.
Men att slå svanskotan e ingen hit, jag kunde knappt sitta eller ligga på flera veckor och jag har fortfarande ont ibland.
 
Dag två, när jag inte åkte, så tog jag, min svägerska och hennes son bussen in till huvudstaden och shoppade Det gjorde vi ytterligare en eftermiddag så att resten av gänget också fick åka dit. Där fanns massor av butiker med bra shopping till bra priser och vädret va kanon med runt 10 plusgrader, sol och ingen snö.
 
Vi va tyvärr lite lata och tog inte med systemkameran så många gånger upp i backen men en del fina bilder fick vi iaf :)

 
Jag och Emma, första turen upp i kabinliften!
 
Den fantastiska utsikten från vår balkong!
 
 
En välbehövlig paus med god mat, ett glas rosé och värmande sol!
 
 
Emma hittade en jättehäftig "isgrotta" vid sidan av en av backarna som vi bara var tvungna att fota. Emma tyckte dock att det va lite läskigt så hon vågade inte gå hela vägen in ;)
 
 Grymt bra after ski på den engelska puben Fat Albert!
 
 
Shopping i Andorra La Vella

Kommentarer
tinajo

Låter och ser härligt ut - förutom svanskotan då, det hade du väl kunnat hoppa över..?! ;-)Blogg: http://tinajoathome.com/
2013-03-31 @ 15:07:10

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback