Vackrast i trädgården just nu

2013-06-16 @ 17:44:04 Min Trädgård Permalink


 
 
På grund av den kalla och sena våren så har vi inte hunnit fixa till den ordentligt förrän rätt nyligen känns det som. En hel del växter tog ordentligt stryk av den kalla vårvintern, tex två barrväxter som vi köpte förra året, de var helt vissna och bruna så de har vi tyvärr fått slänga. Och lite sena har vi blivit med vissa saker, tex så satte vi potatis för bara ett par veckor sen, så det lär dröja ett bra tag till innan det finns något att skörda. Men när det gäller blommor och buskar så har iaf det mesta växt upp och många växter blommar just nu.
 
I växthuset växer det så det knakar, både tomater och gurkor. Vi håller en extra tumme för gurkorna i år, förra året blev det tyvärr ingen skörd alls.
 
Vackrast i trädgården just nu är ändå min cerisa pion som jag flyttade från kruka till rabatten för två säsonger sen och den trivs som fisken i vattnet där. Jag hoppas att hortensian som jag har satt bredvid också kommer att göra det men jag har förstått att den är svår att övervintra i rabatten.

Kommentarer
tinajo

Tycker allt blivit lite bakvänt i min trädgård i år - men det tar sig väl! :-)Blogg: http://tinajoathome.com/
2013-06-16 @ 20:46:27
Replikar

Oj vad fint, skulle också vilja ha en trädgårdBlogg: http://replikavapen.blogg.se/
2013-11-05 @ 11:40:55

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback