Äntligen vinter - igen!

Postat: 2013-01-16 @ 19:31:33 Permalink Blandat Kommentarer (6) Trackbacks ()

 
 
Är det vinter så tycker jag att det ska va ordentlig vinter annars kan det va. Alltså kallt och snö. Nederbörd kommer det komma iaf och då vill jag mycket hellre ha torr, vit snö, än blött, äckligt regn Sen blir det ljusare och solen skiner! Dessutom kan man göra en massa roliga saker när det är kallt och snö som att åka skridsko och snowboard :) Och ta härliga foton! Bara bra saker alltså!
 
Snön och det kalla vädret som nu har återvänt till Skåne efter att ha varit bort sedan julafton har iaf fått upp mitt humör lite. Annars är januari en rätt mörk, lång och trist månad. Det händer inte så mycket roligheter, man har dåligt med pengar och det är långa och mörka dagar. När man dessutom som jag bara går och väntar på det efterlängtade beskedet och samtidigt måste börja leta jobb igen så känns det lite extra motigt just nu. Men att få komma ut en stund i det kalla friska vädret, se solen och få knäppa lite bilder piggade upp mig!

2013

Postat: 2013-01-01 @ 16:38:40 Permalink Blandat Kommentarer (3) Trackbacks ()

 
 
Då var ännu ett år till ända och ett nytt har börjat. Som vanligt går året i en rasande fart, inget som är positivt i bemärkelsen att man blir ett år äldre, men just det här året som vi har framför oss hoppas jag gå väldigt fort. I alla fall de månader som vi måste vänta tills vi får besked om vårt efterlängtade barn och framförallt de månader vi måste vänta ytterligare på att få resa och hämta honom/henne. Sen får tiden gärna stå still så att vi kan njuta av varje minut :)
 
Ett år på mitt vikariat på jobbet har också gått rasande fort och snart är det också slut. Så jag hoppas att det går fort att hitta något nytt. Men det är verkligen inte lätt, jobben är få och konkurrensen är mördande :(
 
 
Önskar er alla en god fortsättning och en önskan om ett fantastikst 2013!