Ny tavla av SAM

2013-02-24 @ 17:38:00 Inredning Permalink


Den bästa julklappen fick jag av min kära make. En jättefin tavla som jag hade spanat in på ett galleri på det nya shoppingcentrat i Malmö, Emporia. Tavlan heter Basset och är målad av konstnären SAM som är en gammal klasskompis till Måns. Det är en littografi som är gjord i begränsad upplaga. Hans och flera andra häftiga tavlor kan man köpa på Popup Art Shop.
 
Förut hade vi en stor taval av Isa Form på den väggen men den har vi haft i många år nu så det var dags för en förändring. Vi letar dock efter en tavla till så att vi kan häng den nya i rätt höjd och flytta dit tavlan som vi har mellan fönsterna. Men det är inte helt lätt att hitta tavlor som man verkligen tycker om, i rätt storlek och som passar ihop med de andra. Så om ni har några tips får ni gärna dela med er!
 
Tavlan mellan fönsterna har jag köpt för en billig peng på loppis. Konstnärens namn döljer sig bakom passarpartoun tyvärr, men jag borde verkligen ta ner den och kolla vem det nu var och skriva det på en lapp tillsammans med berättelsen om hur och när jag köpte den.
 
Tavlan på skänken är målad av min farbror, Antonio Armano, när jag var liten målade han jättemycket och mina föräldrar har flera stora jättefina tavlor som han har målat.
 
 

Kommentarer
tinajo

Jag tycker det är svårt med tavlor, jag hittar ofta sådana som tilltalar mig men när det gäller att gruppera dem blir det svårt. Jaja, man kanske lär sig någon gång..! :-)Blogg: http://tinajoathome.blogspot.se/
2013-02-24 @ 18:04:18
Susihus

Det är roligt med konst men det är tricky att få till att hänga dem rätt. Må gott i solskenet
kramBlogg: http://susihus.blogg.se
2013-02-25 @ 10:39:06
Ambienti

Vad fint när alla tavlorna är så personliga, men ändå går i samma färgskala!
Kram ChristinaBlogg: http://www.ambienti.se/blogg
2013-02-25 @ 22:35:20

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback