Mina första inköp!

2013-02-16 @ 17:01:14 Shopping Permalink


Av vadå kanske ni undrar ;) Av barnkläder! Ännu väntar vi på det sk barnbeskedet, när de ringer och talar om vilket barn som vi ska få, men det dröjer nog några månader till. Sen kommer det dröja ytterligare flera månader innan vi får resa ner och hämta det. Vi vet därför ännu inte heller om det blir en pojke eller flicka eller vilken ålder, men det är troligast att det är en pojke mellan 1 1/2 och 2 år.
 
Men nu börjar det iaf närma sig något verkligt, något att "ta på" och vi kan tillåta oss att planera lite mer. Så när det de hade lagerutförsäljning på Blingo slog jag till och köpte de första barnkläderna! Det va liksom svårt att låta bli, de är ju så fina, det va jättebra priser och skulle allt skita sig så får jag väl sälja dem på Tradera eller nåt.
 
Storleken fick bli 86-92, det tror jag kommer att funka. Men svårast är att välja färger eftersom vi inte vet vilket kön det blir, det vet man ju inte heller om man är gravid och inte tar reda på vad det är. Så jag försökte att välja så neutrala färger som möjligt som kan funka både på en pojke och flicka.
 
Jag kan verkligen rekommendera Blingos kläder, jag har själv många av deras damplagg och verkligen älskar dem. Både designen och kvalitén och jag har verkligen suktat och längtat efter att få köpa deras barnkläder. Nu har deras nya kollektion släppts och det ska bli roligt att se den och om jag hittar något mer där när jag ska på Blingoparty hos min väninna om ett par veckor :)
 

Kommentarer
Kattis

Åh så roligt! Vet ju hur länge du väntat och längtat! Hoppas samtalet kommer snarare än du tror :)Blogg: http://www.kattisdagar.se
2013-02-17 @ 08:52:50

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback