Ny tavla av SAM

Postat: 2013-02-24 @ 17:38:00 Permalink Inredning Kommentarer (3) Trackbacks ()

Den bästa julklappen fick jag av min kära make. En jättefin tavla som jag hade spanat in på ett galleri på det nya shoppingcentrat i Malmö, Emporia. Tavlan heter Basset och är målad av konstnären SAM som är en gammal klasskompis till Måns. Det är en littografi som är gjord i begränsad upplaga. Hans och flera andra häftiga tavlor kan man köpa på Popup Art Shop.
 
Förut hade vi en stor taval av Isa Form på den väggen men den har vi haft i många år nu så det var dags för en förändring. Vi letar dock efter en tavla till så att vi kan häng den nya i rätt höjd och flytta dit tavlan som vi har mellan fönsterna. Men det är inte helt lätt att hitta tavlor som man verkligen tycker om, i rätt storlek och som passar ihop med de andra. Så om ni har några tips får ni gärna dela med er!
 
Tavlan mellan fönsterna har jag köpt för en billig peng på loppis. Konstnärens namn döljer sig bakom passarpartoun tyvärr, men jag borde verkligen ta ner den och kolla vem det nu var och skriva det på en lapp tillsammans med berättelsen om hur och när jag köpte den.
 
Tavlan på skänken är målad av min farbror, Antonio Armano, när jag var liten målade han jättemycket och mina föräldrar har flera stora jättefina tavlor som han har målat.
 
 

Se upp i backen!

Postat: 2013-02-17 @ 08:20:00 Permalink Resor Kommentarer (3) Trackbacks ()

 
 
Nu är det äntligen dags, nu är vi på väg! Som jag har längtat efter den här skidresan, det ska bli helt underbart! En hel veckas skidåkning tillsammans med Måns syster med familj.
 
Det va många år sen vi åkte söderut för att åka skidor, senast vi var i Alperna var säkert 10 år sen när vi var i Livigno och senast vi var iväg en hel vecka så var vi i Idre 2008 däremellan har vi tagit weekendresor till Hestra och Isaberg, det är inte riktigt samma sak, fast absolut helt okej.
 
Det ska bli riktigt roligt och spännande och se hur Andorra är som skidort också, har "bara" varit i Österrike, Italien, Slovenien och Kroatien tidigare och åkt skidor. En reseberättelse utlovas senare!
 
Nu håller vi tummarna för att vi får en solig och vindstilla vecka med bra snö och fantastisk åkning!

Mina första inköp!

Postat: 2013-02-16 @ 17:01:14 Permalink Shopping Kommentarer (1) Trackbacks ()

Av vadå kanske ni undrar ;) Av barnkläder! Ännu väntar vi på det sk barnbeskedet, när de ringer och talar om vilket barn som vi ska få, men det dröjer nog några månader till. Sen kommer det dröja ytterligare flera månader innan vi får resa ner och hämta det. Vi vet därför ännu inte heller om det blir en pojke eller flicka eller vilken ålder, men det är troligast att det är en pojke mellan 1 1/2 och 2 år.
 
Men nu börjar det iaf närma sig något verkligt, något att "ta på" och vi kan tillåta oss att planera lite mer. Så när det de hade lagerutförsäljning på Blingo slog jag till och köpte de första barnkläderna! Det va liksom svårt att låta bli, de är ju så fina, det va jättebra priser och skulle allt skita sig så får jag väl sälja dem på Tradera eller nåt.
 
Storleken fick bli 86-92, det tror jag kommer att funka. Men svårast är att välja färger eftersom vi inte vet vilket kön det blir, det vet man ju inte heller om man är gravid och inte tar reda på vad det är. Så jag försökte att välja så neutrala färger som möjligt som kan funka både på en pojke och flicka.
 
Jag kan verkligen rekommendera Blingos kläder, jag har själv många av deras damplagg och verkligen älskar dem. Både designen och kvalitén och jag har verkligen suktat och längtat efter att få köpa deras barnkläder. Nu har deras nya kollektion släppts och det ska bli roligt att se den och om jag hittar något mer där när jag ska på Blingoparty hos min väninna om ett par veckor :)