Vinnaren är dragen!

Postat: 2013-04-29 @ 22:59:34 Permalink Tävling Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Ett stort GRATTIS säger vi till Lina Lokko som har vunnit boken Remake Ikea - Idéer och inspiration för en egen stil! Din vinst kommer skickas hem till dig inom kort.

Solig vårvinter promenad på stranden

Postat: 2013-04-20 @ 18:05:32 Permalink Blandat Kommentarer (1) Trackbacks ()

För ett par veckor sen hade inte våren riktigt kommit men solen strålade från en klarblå himmel och värmde när man satt vid husväggen i lä. Då passade vi på att ta en härlig promenad nere på stranden, det är lyx man måste unnar sig när man bor så nära havet och en fin strand som vi gör. Promenaden avslutade vi med att äta glass från Lomma Glassfabrik i solen. Vardagslyx!
 
Maja hittade ett roligt träd att klättra i och ville knappt gå därifrån. Det blåste en del när man kom ner på stranden men solen värmde skönt ändå.
 
Jag vet inte vad Måns tänkte på men han fick nog lite hybris när han tog sats och skulle hoppa över på andra sidan. Men det gick, precis! Det hade inte varit så kul att landa i det iskalla vattnet :O
 
Längst ut på piren blåste det ännu mer. Men Måns och Mattias geocachade och gjorde allt för att försöka hitta "skatten".
 
 Tyvärr blev det ingen lycka denna gång. Antingen var skatten väldigt väl gömd elelr så fanns den inte kvar.
 

Sista chansen - vinn boken!

Postat: 2013-04-20 @ 09:15:00 Permalink Tävling Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ikväll avslutas tävlingen där du har chansen att vinna den nya härliga boken Remake Ikea, en tjock bok sprängfylld med tips och inspiration hur du kan förnya, förändra och pimpa dina Ikea möbler! Klicka här för att komma till tävlingsinlägget. (Du behöver inte ha en blogg för att vara med)
 

Glöm inte - vinn boken "Remake IKEA"

Postat: 2013-04-13 @ 09:54:00 Permalink Tävling Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glöm inte tävlingen där du har chansen att vinna den nya härliga boken Remake Ikea, en tjock bok sprängfylld med tips och inspiration hur du kan förnya, förändra och pimpa dina Ikea möbler! Klicka här för att komma till tävlingsinlägget. (Du behöver inte ha en blogg för att vara med)
 

Ny tavla av Ardy Strüwer

Postat: 2013-04-10 @ 09:42:00 Permalink Inredning Kommentarer (2) Trackbacks ()

För ett tag sen skrev jag om och visade min nya tavla av konstnären SAM som jag fick i julklapp av Måns. Då skrev jag också om att vi var på jakt efter ytterligare en tavla till vardagsrummet. Nu är den funnen! På Gallerix har de fått in en ny serie prints av konstnären Ardy Strüwer som är jättefina, och väldigt prisvärda. En riktig målning av honom kostar ett par tusenlappar. Det får bli en senare investering. Just nu duger den här gott åt oss :)
 
 

Vår inne - vår i sinne(t)!

Postat: 2013-04-08 @ 08:12:00 Permalink Blandat Kommentarer (1) Trackbacks ()

 
 
Solen skiner i stort sätt varje dag här nere i Skåne men värmen låter vänta på sig så några riktiga vårkänslor har jag inte lyckats få än. Och någon plantering av vårblommor ute har det inte blivit av. Men i köket spirar små söta vita vårblommor just nu. Vita pärlhyacinter är en av gammal favorit och den sköra liljekonvaljen är en ny favorit som jag inte kunde låta bli att köpa i affären.
 
Jag funderade på att plantera ut liljekonvaljen när det blivit lite varmare, men nu när jag läser att den är giftig, att ingen del av den får förtäras och att man ska undvika att lämna små barn utan tillsyn i närheten av liljekonvaljer, särskilt när växten blommar eller har de lockande röda bären, så blir jag lite tveksam. Vi har ju aldrig behövt tänka på sådant förut men nu när man vet att man kommer att få barn så får man väl börja tänka på sånt och det är kanske en onödig risk att ta. Eller vad tror ni, e det nån som har småbarn som har liljekonvalj i rabatten i trädgården?

Missa inte tävlingen - vinn boken "Remake IKEA"

Postat: 2013-04-07 @ 14:50:33 Permalink Tävling Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Ingen i inredningsvärlden har väl missat den nya härliga boken Remake Ikea! En tjock bok sprängfylld med tips och inspiration hur du kan förnya, förändra och pimpa dina Ikea möbler.
 
Vill du också ha den här boken hemma i din bokhylla och ta fram när lusten faller på för att få inspiration, tips och idéer att själv pimpa och göra om några av dina Ikea möbler hemma? Då har du chansen nu att vinna en här!
 
Var med i utlottningen av ett ex av boken! Klicka här för att komma till tävlingsinlägget. Tävlingen pågår t.o.m. den 13 april kl 23:59