Ett långt uppehåll

2012-09-09 @ 19:41:00 Blandat Permalink


En söt liten spejande surikat från vårt besök på Kolmården i sommar.
 
Har ni undrat var jag har tagit vägen? Har ni saknat mig? Det hoppas jag ju såklart! ;) Jo sommaruppehållet blev längre en väntat och önskat. Men med ett heltidsjobb och ett ideelt arbete på fritiden som ordförande i en patientförening utan statsstöd så har man fullt upp. Och då blir andra saker som bloggen tyvärr lidande.
 
Just nu är jag mitt uppe i ett stort e-handelsprojekt på jobbet där jag är projektkoordinator för vårt bolag i koncernen, vilket såklart e superkul, men mycket att göra, och just nu håller vi också på med statsbidragsansökningarna till Socialstyrelsen för föreningen. Så det kommer nog dröja lite innan det finns lika mycket tid som innan för bloggen. Men några inlägg då och då ska jag nog hinna med :)
 
Något som är lite enklare att hinna med i en hektisk vardag är Instagram! För er som inte redan följer mig så får ni gärna göra det om ni vill, mitt namn på Instagram är corneliaarmano :)

Kommentarer
Jenny

Hej! Ja du har verkligen fullt upp du, jobba inte ihjäl dig bara :-)
KramBlogg: http://nilssonskahuset.blogspot.com/
2012-09-09 @ 20:17:39
Carina

Då ska jag genast följa dig på Instagram. Du har fina bilder på bloggen så det blir kul att följa dig där!
Har läst din blogg ganska länge och det är kul att se dina fina projekt i hemmet eftersom jag oxå är en pysslare och vi är ganska lika du och jag i vad vi gör om, dvs med tyger, lite färg mm.
Lycka till med alla dina projekt! Ta det lugnt bara så du inte arbetar sönder dig!

Svar: Å tack snälla! Sånt blir man glad av att hör :) Och det e ju det som e det roliga med bloggandet, att hitta likasinnade!
Cornelia2012-09-27 @ 12:52:59

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback