Höstens ljuvliga färger!

2012-10-07 @ 19:44:49 Min Trädgård Permalink


 Vildvin i varma röda höstfärger!
 
 
Jag är en person som älskar sommaren och värmen. Men de andra årstiderna har också sin charm, som en kall och solig vinterdag eller lövens vackra färger på hösten. 
 
En fin höstdag kan det va riktigt skönt att vara ute i trädgården och fixa. Fast det har varit lite dåligt med sådana dagar den här hösten tycker jag, så vi har inte hunnit höststäda och fixa så mycket än. Men idag hann vi iaf med att klippa klart ett av våra äppelträd som hade vuxit sig alldeles för stor. Jag kan verkligen rekommendera en grensax med teleskophandtag, vi köpte Gardenas Comfort Teleskopisk stångsax Star Cut, det va en riktigt bra investering och man har många träd som vi har!
 
Men ännu har vi inte hunnit städa ur växthuset och packa in kuddar, stolar och annat från altanen i förrådet. Förhoppningsvis blir det en fin dag även nästa helg så att vi kan få det gjort då för nu börjar det bli ordentligt fuktigt och kallt ute.

Kommentarer
Anna

Fantastiskt fina bilder! Jag är så glad att jag bor i ett land med dessa fantastiska årstidväxlingar. Underbart!Blogg: http://husprojektet.bloggplatsen.se
2012-10-07 @ 21:56:18
tinajo

Vackert! :-)Blogg: http://www.tinajoathome.blogspot.se/
2012-10-08 @ 08:24:07

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback