Glad midsommar!

Postat: 2012-06-22 @ 09:25:00 Permalink Fest & Evenemang Kommentarer (6) Trackbacks ()Jag önskar er alla en riktigt glad midsommar! Håll tummarna för att vi alla får sol och fint väder :)

Duka fint till festen

Postat: 2012-06-21 @ 18:22:26 Permalink Fest & Evenemang Kommentarer (4) Trackbacks ()
Att duka fint till festen är också en typ av inredning tycker jag. Helst skulle man ju ha flera olika uppsättningar av porslin och glas men det har man ju framförallt inte plats med men kanske heller inte råd med.
Men en del saker har man ju samlat på sig och lite olika dukar, löpare, servetter och ljusstakar kommer man långt med. Det är också enkelt att variera efter årstiden. Och nyplockade blommor tycker jag e pricken över i på bordet!

Så här dukade jag förra helgen när vi hade vänner på middag. Kanske lite inspiration till midsommardukningen?!


Long time no see...

Postat: 2012-06-13 @ 21:19:04 Permalink Blandat Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jisses vad tiden rusar iväg! Dagarna har varit fullteckande sen vi kom hem från semestern så därför har de utlovade bilderna från vår USA resa uteblivit, sorry!  Och några andra inllägg har jag heller inte hunnit med :(

Förutom att det e mycket att göra på jobbet och med Barnlängtan så fick jag äran att fota en väns dop och överrasknings bröllop. Så nu ägnas kvällarna till att redigera bilderna därifrån. Men sen, då kommer det bilder, både från USA och förhoppningsvis några från bröllopet och dopet om paret tillåter :)

Här är en bild sålänge från när jag provfotograferade inför uppdraget, min kära man fick agera statist ;)