Nytapetserat!

2012-07-14 @ 23:52:35 Inredning Permalink


Idag har mannen och jag satt upp världens finaste tapet! Med dubbel betydelse på världen ;) Ni kanske tycker att vi e knäppa som sätter upp en barntapet redan nu i vårt extra rum som så småning om ska bli ett barnrum. Men vi har väntat i 7 år på att bli föräldrar och nu när vi snart börjar se målet i sikte så kan vi liksom inte låta bli att tjuvstarta lite :)
För ett litet tag sen började vi med att skära bort tapetskarvar och häromdagen målade vi de andra väggarna vita. Se rummet före här.
 
Det här rummet har varit ett "fulrum" som vi bara snabbfixade när vi flyttade in, slipade golvet och målade väggarna vita. Möblerna har bestått av, förutom en gästsäng, sånna möbler som "blivit över". Inte så värst kul. Men det har heller inte varit så värst kul att inreda och lägga pengar på ett rum när man inte vetat vad man ska ha det till. Förutom då att vi länge har hoppast på att det skulle bli ett barnrum. Vi har ju inte lyckats få några biologiska barn men nu när vi börjar komma högt upp i kön hos adoptionsorganisationen så börjar vi faktiskt på riktigt tro på att vi faktiskt kan bli föräldrar till slut, även om det tyvärr är en lång väntan kvar.
 
Och eftersom vårt barn kommer att komma från någon annanstans i världen tyckte vi att den här tapeten, The Whole Wide World, från Mr Perswall va helt perfekt! Dessutom e den ganska könsneutral och inte superbarnslig :)
 
 
 
 
Så länge får gästsängen vara kvar. Ser ni de nya kuddarna som jag har sytt? :) Tyg från IKEA.
 
 
Nu fortsätter dock jakten på en skänk och en byrå på sommarens loppisar för lite nya möbler behövs ju fortfarande.

Kommentarer
Maria på tid och rum i Årsta

Ja vilken tjusig tapet. Den som växer upp i det där rummet kommer att bli en hejjare på geografi :)

Gillar din blogg och dina bilder! Själv driver jag retrobutik i södra Sthlm men är från Skåne.

Trevlig sommar och lycka till med adoptionen!

Svar: Å tack så mycket! Då får jag ta och leta upp och titta in i din butik nästa gång jag är i Sthlm :)
CorneliaBlogg: http://tidochrum.nu
2012-07-15 @ 09:51:35
Ann-sofie

Så himla fin tapet! Gillar tanken bakom den också. Hoppas ni hamnar överst på listan snart <3 kram2012-07-15 @ 10:01:20
Sara

Vilken snygg tapet, självklart kan ni börja att fixa rummet nuBlogg: http://lillaunderbarn.blogg.se
2012-07-15 @ 10:42:28
Anna

Skitsnygg tapet, vill ha en likadan själv!
Kuddarna är också snygga, jag ska sy gardiner i det tyget nu när vi gör om i vårt sovrum, det blir nog några kuddar också...
Kram
Anna

guldmulten

Den tapeten är kanonfin!
klart att ni ska tjuvstarta. Helt rätt!!Blogg: http://guldmulten.blogg.se
2012-07-16 @ 13:04:27
Towe

Åhh vilken fin tapet! Passar perfekt i ett barnrum! Så spännande att det snart kan bli ni som blir föräldrar, hejar på er! kramar towe.Blogg: http://towe-anders.blogspot.com/
2012-07-16 @ 16:59:00
Kattis

Så himla fin tapeten blev!Blogg: http://www.kattisdagar.se
2012-07-17 @ 23:03:25
Axel Storckenfeldt

Najs! Jag har bara en liten canvas hängandes på väggen med världskartan. Man blir ju lite avis, haha.Blogg: http://heminredaren.com/
2012-07-18 @ 13:48:56
Dessi at [Home and desire]

Gud så fint! Jag hoppas verkligen att det är er tur snart! :)Blogg: http://www.homeanddesire.blogspot.com
2012-08-09 @ 11:23:05
Anonym

Hejsan, letade tyg på IKEA idag och behövde ha tapeten för att kolla färgerna... Googlade lite snabbt och hamnade här. Texten kunde jag skrivit själv, vi hämtade lillebror i Taipei i våras. Ett fantastiskt sätt att bli förälder. Lekrummet har äntligen blivit iordning, storasyster Hanna visar, för alla gäster, stolt upp den lilla rosa pricken som är taiwan. Jag älskar tapeten. Hoppas att ni blivit fler i er familj nu. Med vänlig hälsning, Elna i Kalmar ( elnopelno.blogspot.com )

Svar: Va roligt att du hittade hit Elna! Och grattis till din längtansfamilj! Vi fick vår lilla Viggo för drygt 1 år sen i Korea. Nu har vi precis börjat vår syskonutredning.
Cornelia2015-01-19 @ 15:20:04

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback