Bröllops- och dopfotografering

2012-07-29 @ 10:20:00 Fest & Evenemang Permalink


I juni fick jag den stora äran att fotografera en väninnas dop och bröllop. Alltid nervöst såklart men så roligt! Jag fick frågan via meddelande när vi va på vår semester i USA om jag ville fota dopet av deras dotter och det sa jag såklart ja till! I nästa meddelande fick jag veta att de skulle passa på att gifta sig samtidigt och om jag då ville ta bröllopsfoton också :O Såklart jag ville!

Eftersom bröllopet va en hemlis och ingen skulle råka få veta något fick vi jobba i största hemlighet före dopet. Jag var nere och rekade bakom kyrkan i Lomma där de skulle vara och det visade sig vara en riktigt fin plats precis nere vid ån med vackra träd och mycket grönt.
De hade utlovat regn men vi hade världens tur, precis när vi skulle börja sprack det upp och blev soligt och fint väder :)

Vi skyndade oss så att inga gäster skulle komma och upptäcka oss, sen in i kyrkan och där fick jag gömma mig tills det va dax. Döm om gästernas förvåning när de sedan såga att jag va där och fotade, speciellt de som jag kände. De fattade inte riktigt varför förrän det blev dax för vigseln :)
 
 
♥ Carolina & Mats bröllop - Linneas dop ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
susihus

Åh va skoj, roligt med överraskningar! Jättefina kort. Kram på digBlogg: http://susihus.blogg.se
2012-08-01 @ 10:43:01
Dessi at [Home and desire]

Jättefina bilder! Vad fotar du med för objektiv i kyrkan?!

Svar: Sorry, har helt glömt att svara dig på den här frågan :O Jag har för mig att jag tog mitt kitobjektiv 18-55 mm, jag ville inte ha det fast 35 mm för att inte behöva förflytta mig själv så mycket och störa ceremonin och sen har jag bara mitt zoomobjektiv 70-300 mm och det funkar inte, det blir för nära. Önskar verkligen jag hade ett bättre och mer ljuskänsligt objektiv med zoom ist för kitobjektivet.
CorneliaBlogg: http://www.homeanddesire.blogspot.com
2012-08-09 @ 11:24:13
Ida Margaux

Tack för en inspirerande blogg!! vilka fina bilder du har... kika gärna in hos mig på
www.ida-margaux.blogspot.comBlogg: http://www.ida-margaux.blogspot.com
2012-08-12 @ 16:41:32
Ida Margaux

Tack för en inspirerande blogg!! vilka fina bilder du har... kika gärna in hos mig på
www.ida-margaux.blogspot.comBlogg: http://www.ida-margaux.blogspot.com
2012-08-12 @ 16:41:41

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback