Julklappstips till nära och kära

2012-12-18 @ 08:30:00 Jul Permalink


Ge bort en gåva eller ett stödmedlemskap!

Har du svårt att komma på vad du ska ge i julklapp till familjen? Varför inte ge en julklapp till någon du tycker om och samtidigt göra en god gärning? Riktigt bra julklappsidéer ska ju helst vara till både glädje och nytta. Så varför inte låta årets julklappar verkligen göra skillnad? Du kan antingen köpa ett gåvobevis eller ett stödmedlemskap i Barnlängtan att ge bort till nära och kära. En meningsfull julklapp som ger hopp och kraft om framtiden att fler kan sluta drömma om en egen familj!

Gåvobevis
Du skänker en valfri summa till Barnlängtan enkelt genom Payson på hemsidan. Skriv ”Julgåva” i meddelandet på Payson tillsammans med namn och adress. Så skickas ett gåvobevis till dig. Om du vill skriva något ytterligare eller fråga något så kontakta Barnlängtan via mail info@barnlangtan.com så får du hjälp.

Stödmedlemskap
Om du vill ge bort ett stödmedlemskap kan du också göra det enkelt genom att betala med kort genom Payson- www.barnlangtan.com/bli-medlem. Det går också bra att få en faktura genom att fylla i formuläret i stället. Tänk på att fylla i uppgifterna för den personen som du vill ge bort stödmedlemskapet till då det är den personen som  registreras i medlemsregistret.
 
 
Här kan du se ett exempel på julgåvobeviset som du får.

Kommentarer
Anna

Kopierar detta och lägger på min blogg!Blogg: http://langtanefterdig.blogg.se
2012-12-20 @ 20:17:03

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback