Hjälp till att sprida julglädje!

2012-12-17 @ 08:00:00 Jul Permalink
Barnlängtan vill önska dig God jul & Gott nytt år, och samtidigt påminna om vårt arbete. Föreningen Barnlängtan finns till för att stödja ofrivilligt barnlösa personer i deras strävan och kamp för att få ett efterlängtat barn. Vi finns också till för att informera människor i samhället om barnlöshet samt att göra våra röster hörda i frågor där vi menar att ofrivilligt barnlösa personer blir orättvist behandlade. I detta arbete behöver vi våra medlemmar. Både ifråga om ekonomiskt stöd och genom engagemang och aktivt deltagande. Vi behöver dock bli fler, ja vi behöver ditt stöd i vårt fortsatta arbete.
 
Har du en egen blogg eller hemsida? Om du svarar ja på denna fråga har vi något för dig. Barnlängtan har skapat bilder/banners som du kan placera på din blogg/hemsida. När dina blogg- och hemsidebesökare sedan klickar på bilden får de information och förhoppningsvis gör de sedan en liten donation så att Barnlängtan kan fortsätta sitt arbete för ofrivilligt barnlösa.

Det är enkelt, det enda du behöver göra att välja en av våra bilder/banners på hemsidan och sedan kopiera tillhörande kod och klistra in den där du vill ha den på din blogg/hemsida.
 
Syftet med kampanjen är att synliggöra Barnlängtan så mycket det bara går. Vi är tacksamma om du vill vara med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback