Vårfint i sovrummet med nya kuddar

2012-04-18 @ 17:24:06 Mitt Hem - Sovrum Permalink
Även om våren är svårflörtad i år och dröjer så längtar jag efter den. Jag längtar efter ljuset, grönskan och värmen! Så om den nu inte behagar komma än så får man kanske hjälpa den på traven lite. Så efter ett par klick på H&Ms och Ellos webbshopar och ett besök på IKEA så har nu ljuset och våriga färger smugit sig in i vårt sovrum iaf.

Allt är inte på plats än. Kuddarna är först ut. De beiga hade jag sen tidigare, de e köpta på senaste Ullareds besöket :) Men fjärilskuddarna är nya från H&M. Pläden är inte heller ny, men den är bara tillfällig. Igår köpte jag en rosa på IKEA, men det är grått och trist ute idag så ni får nya bilder när ljuset e bättre och jag har fått det nya överkastet från Ellos. Det är visserligen också vitt, men större, som passar sängen. Det som jag har nu är en premie jag fått vid nån beställning på Ellos tidigare.

Sen är det bara mattorna kvar, men de har jag inte lyckats hitta än. E det nån som har nåt bra tips? Jag vill ha dem i nån beige eller naturvit färg av ryamattetyp. Typ 60x110 cm. Runda går också bra, men inte för fjuttiga. De får inte kosta för mycket. Jag har kollat både IKEA och Ellos, eventuellt kan där va nån på Rusta men är inte helt säker.

Så nu är det lila och cerisa utbytt mot ljusare, somrigare färger, så får det andra komma tillbaka till hösten igen :)

Kommentarer
casaofmia

Åh vilka underbara kuddar, kramBlogg: http://www.casaofmia.blogspot.com
2012-04-18 @ 18:36:06
tinajo

Fina kuddar, tycker om fjärilar! :-)Blogg: http://tinajoathome.blogspot.com/
2012-04-18 @ 18:37:00
susihus

Ja det var väldans vad våren var seg i år...brr så kall aprilmånad. Fint har du fått det i sovrummet, njut av vårfräschören där =)

Kram på digBlogg: http://susihus.blogg.se/
2012-04-18 @ 20:14:53

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback