portfolio

2011-08-22 @ 16:59:33 Foto Permalink


VEM ÄR JAG
Min yrkestitel är marknadskoordinator med stor erfarenhet även som webbredaktör och informatör/kommunikatör. Jag har mångårig erfarenhet både inom digital kommunikation och trycksaksproduktion. Jag är en kreativ och driven person med stor erfarenhet och ett brinnande intresse för att påverka och engagera människor och med känsla för design, färg & form.

KARRIÄRMÅL
Jag brinner för att arbeta med kommunikation, information och marknadsföring i ett företag där jag får möjlighet att utvecklas personligen och karriärmässigt.

EGENSKAPER
Koordinera, planera och organisera är några av mina nyckelord och drivkraften när jag arbetar. Jag är en noggrann, detaljfokuserad och ansvarsfull person som är en bra teamplayer men också duktig på att arbeta målinriktat och fokuserat självständigt. Jag är idérik och har koll på alla detaljer och lämnar ingenting åt slumpen.

CV OCH PERSONLIGT BREV
Här kan du se en del av de arbeten som jag har gjort inom foto, webb och grafisk deisgn. Du kan även ladda ner mitt CV här och mitt personliga brev här.

ARBETSPROVER
Grafisk formgivning
Foto - Bröllop

Webb
Reklambanners


Reklambanner till receptsidan Kokaihop.se. Det här är en GIF-fil men originalet är gjort i Flash.


Reklambanner till receptsidan Kokaihop.se.


Reklambanner till receptsidan Kokaihop.se.

Kommentarer
Mathilda Claesson

Hejsan!

Såg att du hade laddat ner designen "simple grey" från http://designbloggar.com... Jag är också lite sugen på den men det verkar inte riktigt fungera när jag ska ladda ner den, har du något tips/hur fick du den? :)

Tack på förhand! Hälsningar MathildaBlogg: http://matiildaclaesson.blogg.se/
2011-08-22 @ 21:59:50

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback