En givande loppisdag

2008-10-26 @ 19:23:31 Loppis & Auktionsfynd Permalink


Det var ingen höjdardag för ett besök på en loppmarknad men inbiten loppisfan som jag och min väninna e tog vi på oss regnkläder och gummistövlar och tog den stooora bilen och körde dit.
Det va faktiskt en hel del andra loppissugna som hade trotsat vädret o tagit sig dit. Som alltid blir det rusning in när de öppnar men jag och min väninna går in i vanlig takt.
Det lönade sig verkligen att ta sig ut i regnet och rusket vi hittade en hel del fynd båda två.
Så här såg min fyndlista ut:
* Ett litet sidebord i String-modell   20:-

* Ett soffbord i 50-talsstil med tidningshylla undertill   40:-

* En ful-snygg golvlampa med kurvor och stor lampskärm   80:-

* En liten grön pall   20:-
* En flätad korg   10:-

* En äppellåda i trä   10:-
Collage Loppis
Här är bilder på alla fynden utom pallen, korgen och trälådan. Pallen ska jag ha ist för en jag har i plast i tvättstugan i källaren, den ska nog få sig en ny omgång färg när jag får tid. Korgen ska jag använda som kruka i trädgården, så den får sparas tills nästa sommar. Trälådan ska jag fylla med äpplen från våra äppleträd (om/när jag får tummarna loss o plocka dem) så att jag kan förvara de under vintern.
Den stora golvlampan e som sagt ful/snygg men jag stod o funderade länge o tillsist övertalade min väninna mig att köpa den. Jag tror att jag kommer att spraymåla den svart eller ev. krom om det e snyggt, har aldrig testat kromfärg. Skärmen får antingen ett nytt tyg eller så blir det en ny skärm. Eller så behåller jag den helt o hållet som den e. Vi får se, just nu får den åka ner i källaren tills vi har gjort iordning rummet där nere.
Soffbordet kunde jag inte heller motstå, även det e tänkt till rummet i källaren, men skulle det inte passa in där så kan jag sälja det på blocket för ett par hundra så då har jag gjort en vinst :-)
Och så det lilla stringbordet, det kan jag nog hitta nån plats till ;-)

Nu låter det nog som jag e en som samlar på mig en massa loppisprylar men så e det inte. Jag brukar bara köpa precis det jag behöver o e ute efter.
Vi bor ju i ett hus från 1950 så jag tycker att de här prylarna passar in, förutom att jag tycker att de e snygga, och så blandra vi med moderna praktiska möbler.


Kommentarer
Malin Inspiration & design

Hej! Vilka kap ni har gjort! Gillar string & teakbordet massor! Ett sådant ska jag ha tag i en vacker dag. Urcool! :) Det är kul med loppisar!Kram2008-10-27 @ 09:27:35

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback