Nytt projekt!

2008-11-28 @ 14:16:10 Mitt Hem - Hall Permalink


I söndags eftermiddag fick jag ett ryck. Jag va rastlös o va tvungen o göra nåt. Ja, vad gör man? River tak!

Ända sedan vi flyttade in har vi velat ta ner den gräsliga furupanelen som någon dum människa har satt upp i taket i hallen på ovanvåningen och i trappan. Vi har betongtak så fet finns ingen anledning egentligen, de tyckte väl att det va snyggt, som man gjorde på 70- och 80-talet. Men det e nåt av det fulaste jag vet o jag stör mig på det varje dag.
Vi har velat lite fram och tillbaks ang. det här, vi har ibland varit inne på att låta det sitta kvar o måla det vitt. Även om det blir diskretare och ljusare så e ju ändå panelen kvar. Men det e lika jobbigt om inte jobbigare och måla det. Vi kommer visserligen bli tvungna att spackla lite och måla hela taket, men själva rivningen e inte så jobbig bara lite besvärlig. Hallen har gått bra men trappen blir kämpig. På det högsta stället e det typ nog 4 meter högt. Fattar inte att de pallade sätta upp skiten :-( Så mannen får bygga nån konstruktion så att vi kommer åt, utan att riskera o slå halvt ihjäl oss :-)

Jag började uppe i hallen, dels når jag där och dels e det lite avgränsat från trappen så jag kan börja spackla och måla där även om panelen i trappen inte e riven än. Jag vill även sätta upp nån tapet på väggarna, jag tycker där e lite trist, det blir så mycket vitt iom dörrarna. Men det kan inte va för stormönstrat för det blir inte så mycket kontinuitet iom dörrarna. Jädrans pilligt blir det o tapetsera pga dörrarna oxå, men nog fint :-D Jag har dock ingen aning om vad jag vill ha för tapet. Nån som har nåt tips???

Hallen ovanåningen


I helgen fortsätter projektet! jag e även sugen på o sätta igång med ett projekt innanför den andra dörren på vänster sida ;-) Fortsättning följer!!!

Kommentarer
Malin

Spännande! Ska bli kul att se resultatet! Kram och trevlig advent!Blogg: http://carlssonkarlsson.blogg.se/
2008-11-29 @ 20:47:43

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback