Fina premier - sämre tidning

2008-11-11 @ 20:17:39 Inredning Permalink


Igår fick jag mina premier för ett prenumerations erbjudande från ICA Kuriren. En röd pläd och två st kuddfodral med röda och beiga blommor på vit botten. De passar jättefint i vår soffa! Jag har dock inga kuddar till fodralen än. De är i storlek 40x40, alltså inte riktigt standard mått.
ICA Kuriren kanske låter lite som en pensionärs eller tant tidning, men jag tänkte att har Kattis Ahlström varit redaktör så kan den väl inte va så mossig och sen har jag fått för mig att den e lite som Råd&Rön eller liknande. Men fy vilken kass tidning, där har inte stått mycket vettigt eller kul i nån av de nummer jag har fått och där e nästan bara reklam i den och det e svårt att urskilja vad som e reklam och vad som e artiklar. Rekomenderas inte!
Men det va ett billigt erbjudande, 69kr tror jag mitt erbjudande kostade, och premierna va fina!

Pläd och KuddfodralI helgen hade vi besök av några av mina släktingar. Det va första gången de va o hälsade på sen vi flyttade hit. Min snälla moster hade med sig en liten present till oss.

Vajer från Granit

En vajer från Granit med små tillhörande magneter som man kan fästa upp mindre bilder på. Den kommer bli utmärkt till vår lilla fotogalleri som vi ska ha på alla tomma vita väggar som vi har i trappan ner till källaren :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback